Me, Myself && I :)

My photo
Hell-o baby. im fra amelia. As you know im a good girl. Please dont be scared with me, i dont bite you :) Just give respect to get respect. Be nice okay friends! Kbye

Tick Tock :)

Non Title :)


Okay Assalamualaikum to ollss my friend. Amelia dah janji dengan mama yang Amelia akan belajar betul2, cause mama want to send me in private school at singapore. Haaa dengar semua tu. Start belajar June 2012 til June 2013. Okay lah kan. Buat masa ni Amelia boleh cari kerja sambilan or tolong2 mama kat rumah. Heeeeee :-) And fyi Daosh pun start belajar bulan6, yeaayyy seronokk nya. Nanti Daosh nak datang JB to meet me puas2. Kan sayang kan? Wekkk :P So nnt boleh lah Amelia bawa Daosh pusing JB-SG. Tak sabar nak tunggu daosh datang. Sayang datang tau. Mama dah janji dengan dia kan yang mama nak belajar dia mkan kat Seoul Garden, then mama ckap bored lah asyik makan Johnny's je. Hahaha okay lah. Rasa dah takda apa kot yang Amelia nak shared. Thats all fer today. Bye muaahhhhhh :-*