Me, Myself && I :)

My photo
Hell-o baby. im fra amelia. As you know im a good girl. Please dont be scared with me, i dont bite you :) Just give respect to get respect. Be nice okay friends! Kbye

Tick Tock :)

Hurrmmmmm...


Hi peeps, sekian lama kan amelia tak update blog. Ok, banyak yang berlaku selama 9months amelia with daosh. Perubahan perasaan,kepercayaan and everything :( Kalau sayang tak perlu takut dengan apa yang kita nak buat, harus lah trust ur couple. Ni tak, lagi nak burukkan dan berfikiran buruk dan bertambah buruk lah muka tu. Takpa amelia try nak berubah, and amelia rasa boleh je pun amelia nak berubah. Tapi, haaa kenapa harus ada tapi? :( Sebab kepercayaan daosh kat amelia tak pernah ada dalam diri dia selama kitaorg couple. Hmm sumpah taktahu apa nak jadi dengan daosh ni. Dia nampak je kesalahan amelia, kesalahan dia tak nampak pula!! Dah malas amelia nak fikir dah lepas ni. Apa nak jadi, jadi lah. Ego dia terlalu kuat just like girls. Sedih. Amelia dah lah takda sesiapa kat KL ni, lepastu dia pula buat perangai dia. Amelia rasa mcm nak balik je kat Family amelia balik. Dah tak boleh nak tahan lah kalau dia tak percaya kat amelia lgsg. Mati lagi bagus. Kan? Done~ bye